NGA PROMOVIMET E VEPRAVE TË MIA:

 

 

SHOQATA E KRIJUESVE SHQIPTARË NË ZVICËR

(SHKSHZ)

 

TË DIELEN, ME 15.3.2015 , ORA 15.00,

NË LOKALIN E AMBASADËS SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS,

NË AMTHAUSGASSE 3, CH - 3011 BERN


ka promovuar librat:

1) Afërdita Salihu, "Dallëndyshja e Preshevës"

2) Brahim AVDYLI, "Shtegtimi i lirisë" dhe "Tozo e shpirtit tim"

  

 


 

SHOQATA PËR SHQIPTARËT NË ZVICËR

 

me datën 07.03.2015, në ora 19:00

 

në Sallën e Kaltërt, Kati i II-të, Volkshaus

Stauffacherstrasse 60, 8004 ZÜRICH

 

ka promovuar veprat:

 

A) Brahim AVDYLI: "SHTEGTIMI I LIRISË"; "TORZO

E SHPIRTIT TIM/DER TORSO MEINER SEELE";

B) Ilire ZAJMI: "NJË TREN NË BLLACË";