-Edhe kjo faqe është në korigjim e redaktim...

 

 

 

Brahim (Ibish) AVDYLI:

 

 

NJË ÇËSHTJE E MADHE, URGJENTE DHE

 

ENDE E PAZGJIDHUR PËR SHQIPTARËT...

 

 

 


 

Dy rajonet e Serbisë që i ka zanë prej shqiptarëve...

 

 

Ndarja e tokave shqiptare në katër vilajete nga osmanët, që jemi pranuar si komb

 Ndarja e dytë e tokave shqiptare nëpër rajone...

 

____________________________

  [1] Shikoni intervistën e saj, http://ilove-albania.blogspot.ch/2014/10/ekspertja-ruse-lugines-se-presheves-nuk.html?spref=fb.

   [2] Shikoni më gjërësisht shkrimin e Ismet Azizit, të përpunuar sadopak nga Fahri Xharra, në "E vërteta", 03.10.2014, "Çka po mbahet në fshehtësi nga shkenca serbe në Sanxhak"...

   [3] Shikoni më gjërësisht këtë artikull, më poshtë.

   [4] Shikoni në këtë shkrim.

   [5] Shikoni hartën e ndarjes së tokave tona nga Turqia nëpër vilajete, të cilët na njohin kudo si komb.

  [6] Shikone edhe njëherë faqen time, "Serbia ke qenë okuptare", në http://www.brahimavdyli.ch/serbia-ka-qenë-okupatore/ (html).

   [7] Shikone artikullin tim, "Evropa e Bashkuar dhe Shqiptarët-IX", në http://www.brahimavdyli.ch/shpalime-për-evropën-9/ (html)

  [8] Shikoni këtu edhe shkrimet e mia, ndër to shkrimet "Armiqtë më të rrezikshëm gjatë rënies së Perandorisë Bizantine 2a-2gj" , p.sh. në http://www.brahimavdyli.ch/armiqtë-tanë-2a/ (html), e të tjera.